Önska logo

ÖNSKAGARANTI

Var inte rädd att använda de glas eller porslin du har hemma, går de sönder får du bara ett nytt! Vi vill att du ska våga använda de produkter du köpt av oss. Men ibland är man orolig att olyckan ska vara framme. När du köper munblåsta servis-glas från Orrefors och Kosta Boda, glas från Luigi Bormioli eller porslin från Pillivuyt så kan du vara trygg med vår Önskagaranti!

Vi erbjuder en kostnadsfri glas- och porslinsförsäkring och innebär att du får en helt ny vara utan kostnad om du slår sönder din första inom 2 år. Det enda du behöver ha med dig till butiken är den trasiga varan, kvittot och ditt glasgarantikort, du fått och registrerat vid köptillfället. Så nu kan du slappna av och duka med dina vackra glas och tallrikar vid varje tillfälle! Prata med vår personal i butik så hjälper de dig med både information och registrering.

Önskagarantin kan endast registreras i fysisk butik och gäller ej vid köp via vår e-handel. Era personuppgifter raderas när garantin nyttjats eller garantitiden löpt ut. Glasgarantin gäller kompletteringsglas i mån av tillgång.

 

 

KOSTA BODA:

EVA SOLO:

  • Alla glas från märket

 

 

 

LUIGI BORMIOLI:

  • Alla glas från märket

RIEDEL:

  • Alla glas från märket

 

PORSLIN SOM INGÅR:

PILLIVUYT:

 

 

 

EVA SOLO: