Önska logo

Om oss

Läs vår broschyr om butikskedjan Önska >>

Önska är en kedja bestående av ett gäng privatägda butiker, från Boden i norr till Ystad i söder, med en stark vision och tydlig målplan. Önska är en slimmad men effektiv organisation där demokratiskt fattade beslut, stark gemenskap och genuinitet är våra värdegrunder. Hos oss står kunden alltid i fokus!
Trots att alla butiker ägs individuellt så har vi en tydlig profilering där vi sätter hög prioritering på god service och kunnig personal. Detta gör vi genom interna utbildningar om hur man på allra bästa sätt representerar Önska.
Allt för att ni som kund skall få en fantastisk köpupplevelse oavsett vart i landet ni bor!

I vår webbshop finner ni större delar av vårt breda sortiment.
Här kan ni beställa era önskade varor i lugn och ro och sedan välja att hämta ut det i butik eller att butiken skickar det till ett ombud nära er. Ni stöttar därmed lokala butiker och bidrar till en blomstrande svensk handel genom att handla via oss. Ibland händer det att er beställning skickas från flera butiker och då får ni er leverans i två omgångar.
Vår målsättning är att alla skall känna sig välkomna till Önska och att vi blir det självklara valet när ni skall hitta den perfekta presenten, en ny servis eller bara något fint till hemmet.
Sortimentet kan skilja sig lite från butik till butik men var aldrig rädd för att prata med vår personal om det är något ni saknar i just er butik.