Jobba hos oss

Älskar du glas och porslin lika mycket som vi? Eller du kanske är en amatörstjärnkock som brinner för produkter av ytterst högsta kvalitet?
Passade något av de ovanstående in på dig och samtidigt har den rätta känslan för service så har du hittat rätt hos oss!

Önska består av butiker från Boden i norr till Ystad i söder! Och det är alltid någon som är behov av ny personal, speciellt extra nu inför jul!
Våra butiker ägs och sköts individuellt, vilket betyder att det är butikerna själva som väljer sin personal.
Du är alltid välkommen att skicka in en spontananmälan till just den butik du önskar jobba i!
Kontaktuppgifter till våra butiker hittar du här.

Lediga tjänster:

Linköping
Säljare sökes till höst- och julförsäljningen där vi nu behöver stärka upp vårt team! Tjänsten är med start omgående och innefattar timmar efter behov under vardagar och helg. Tidigare erfarenhet inom handel är ett plus men inget krav, det viktiga är att du är serviceinriktad, älskar att möta nya människor och trivs i högt tempo. Kontakta butiken på plats eller via mejl med ditt CV. Kontaktuppgifter till butiken hittar du här. Ansökningarna behandlas löpande.

Kinna
Butikspersonal sökes till höst- och julförsäljningen med chans till förlängning under 2022. Tjänsten är med start i mitten av oktober och innefattar 16 timmar i veckan men kan bli mer vid behov. Du behöver vara serviceinriktad, stresstålig, noggrann och flexibel. Kontakta butiken på plats eller via mejl med ditt CV. Kontaktuppgifter till butiken hittar du här. Ansökningarna behandlas löpande.

Du är alltid välkommen att skicka in en spontananmälan till den butik du önskar jobba i!
Kontaktuppgifter till våra butiker hittar du här.