Administratör till Önska i Göteborg/Torslanda

Är du en självgående person som gillar administration? Vill du vara en ovärderlig medlem av teamet på ett välkänt och framgångsrikt företag? Då har vi tjänsten för dig! Sök jobbet som administratör hos Önska i Göteborg, Torslanda redan i dag!

Vad gör man som administratör på Önska?

I rollen kommer du främst att arbeta administrativt med vårt kassasystem och prisuppdateringar samt lägga upp nya artiklar. Du kommer att ingå i det lilla teamet på Önskas Supportkontor, där det i dagsläget arbetar tre personer.

I övrigt kommer du bland annat att:

Den vi söker

Vi söker dig som är noggrann, social och självgående. Du är en effektiv person som brinner för administration och service. Vidare tror vi att du är ansvarsfull i din yrkesroll och att du motiveras av önskan att leverera kvalitet i allt du gör och tanken på att få göra ett riktigt bra jobb. Eftersom det är en arbetsplats med få medarbetare så krävs det att du är flexibel och kan hjälpa till där det behövs. Även ta emot beställningar från webshopen, expediera dessa och boka upp fraktsedlar till butikerna. Allt som har med webshopen att göra. Även viss hantering av Facebook och Instagram.

Vi söker dig som:

Vad kan Önska erbjuda dig?

Önska erbjuder en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid med kontorsarbetstider.
Företaget sitter i fräscha lokaler på Flygfältsgatan 16 A i Torslanda.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående till lotta@onska.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Lotta Andrén på 0704-824010

Om Önska

Önskakedjan består av 33 butiker med ett 100-tal

Anställda.
Läs mer på www.onska.se