AKTUELLT

Köp ett presentkort till brudparet trots att du inte längre kan närvara!

Kan man nu inte närvara vid vigseln längre så kan man ändå ge en gåva till brudparet. Ett presentkort från Önska håller i 5 år och är en utmärkt gåva till kärleksparet. Vi kan leverera det direkt hem till brudparet om så önskas. Och självklart slår vi in det!

Kontakta oss via webshop@onska.se så berättar vi mer.

Köp presenkort här.

Handla online + stöd lokala butiker

Vår webbshop är uppbyggd som en tjänst för dig som kund att kunna få din beställning redo att bara hämtas upp i butik eller skickad till ditt närmsta DHL-ombud. Vi har inget eget centrallager utan vidarebefordrar din beställning till någon av våra privatägda butiker som i sin tur packar och skickar varan. Så genom att handla via vår hemsida stöttar du som kund därmed lokala butiker och bidrar till en blomstrande svensk handel!

Önskalista

Registrera en Önskalista i någon av våra butiker och få ett presentkort på 10% av de totala inköpen hemskickat till er! Läs mer >>

Hoptimist Soft!

Denna serie av nya dova och mjuka färger med en len yta passar perfekt som kulör för våra runda och harmoniska Hoptimister. Ett glädjande tillskott till våra färgglada högblanka klassiker.

Nya Muminmuggar!

Härliga pastellfärger med Tove Janssons motiv Misan och Snorkfröken är den senaste tillökningen i Muminservisen från Arabia. Misan är hembiträdet som publicerades för första gången 1956 i boken "Låtsaslek" och Snorkfröken är Mumintrollets bästa vän och flickvän. Första gången vi presenterades för den fåfänga Snorkfröken var i Kometjakten från 1947 och hennes karismatiska personlighet porträtteras nu på tre olika delar. Alla delar ur Arabias Mumin-serie tål diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugn upp till 250°C

NYHET - SWEDISH GRACE GALA

Galapremiär! Swedish Grace fyller 90 årBara att överleva i en värld där modets växlingar sker fort är en bedrift. Men att under 90 år både hunnit bli folkkär och omkramad av en yngre stilmedveten generation är ett rent konststycke. Vad Rörstrands grand old lady Louise Adelborg formgav till Stockholmsutställningen 1930 var inte bara en servis för hela svenska folket, utan för generationer framåt. Under namnet National-servisen och senare Swedish Grace, blev den en av svensk designhistorias mest tidlösa ikoner. Nu fyller den 90 år och lusten att förnya sig har bara ökat.

Den transparenta glasyren med reliefmönster av stiliserade veteax är oförändrad, men nya färger har adderats. I dag är Swedish Grace en hel palett av kulörer med delar som, mixade med varandra, inspirerar till nya kreativa dukningar. Jubileet till ära vill vi sätta guldkant på måltiderna. I dubbel bemärkelse, till och med.
Genom att klä Swedish Grace i galastass vänder vi oss till dig som känner att vissa saker måste firas storslaget, och helst redan från frukost.

Swedish Grace Gala är för sådana tillfällen.

Serien innehåller två storlekar på tallrikar, en djup tallrik, skål, kaffekopp och te-mugg . Se hela kollektionen här.

PERFECT SERVE COLLECTION

Perfect Serve Collection från Spiegelau har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönta barexperten Stephan Hinz. Perfect Serve Collection är robust, slitstark och har tidlös elegans. Den förenar funktionalitet och estetik på högsta nivån. Glasens botten är designade att fånga ljuset och ge en stilfull ljuseffekt på bordsytan. Detta ger glaset det där lilla extra!

Serien innehåller 11 olika glas och två kannor. Se hela kollektionen här.

PRODUKTER I FOKUS

SORTIMENT KAN SKILJA MELLAN BUTIK OCH WEBBSHOP

EN PRESENT FÖR FRAMTIDEN!

Våra presentkort gäller i hela 5 år så att det kan komma till användning när det sen är dags att flytta hemifrån!
Handla via www.onska.se eller besök din närmsta Önskabutik för information.

Har du inte tillgång till att lämna över presentkortet personligen?
Lugn, vi hjälper dig gärna med det!
Vi skickar presentkortet direkt till mottagaren om så önskas.
Kontakta oss via webshop@onska.se så berättar vi mer!

 

Köp presentkort här.